hotel albatros

DETAJE

Destinacioni: ULQIN
Hoteli gjendet me pak se 1000 metra larg qendës së qytetit të Ulqinit me histori të bujshme dhe traditë të shkëlqyer qyteti më pitoresk dhe më tërheqës në bregdetin Adriatik. Ulqini është rekorder në mal të zi me 271 ditË me diell në vit.Uji i ngrohtë(mbi 26 gradë celzius) ju garanton zezonin e larjes që zgjat që nga muaji Prill deri në Nëntorë.
Hoteli gjendet në një pozitë të vecantë ndërtesa e zgytur në pyllin me pisha është vendosur nëafërsi të bregut të detit.
Koktej nga ajri i detit aroma e lavandës së egër, polenit, pishave dhe luleve është mysafiri gjatë gjithë vitit dhe vërtetë,në castin e lindjes së planetit tonë, takimi i mrekullueshëm i tokës dhe detit ka ngjarë pikËrisht këtu.

GALERIJA