Hotele

Çmimi prej 33 

Hotel "BUYUK BERK"

Shërbimi: Gjysëmpansion
Çmimi: prej 19 €

Hotel "GRAND TEMIZEL"

Shërbimi: Al Inclusive
Çmimi: prej 49 €

Hotel "AYVALIK BEACH"

Ndodhet 7 km nga Ayvalik dhe vetëm 2 km nga Sarimsakli

Hotel "AMPHORA"

Shërbimi: Gjysëmpansion

Çmimi: prej 23 €

OLIVERA HOTEL

Shërbimi: Al Inclusive
Çmimi: prej 29 €

GRAND MILANO

Shërbimi: Gjysëmpansion
Çmimi: prej 19 €