Совети за патување со авион

Авионите се почесто стануваат користено средство за превоз. Во текот на летниот период патуваат помеѓу 1.5-2 милијарди патници, и бројот на патници постепено се зголемува особено во земјите во развој.

Прочитај повеќе

Како да го користите вашиот телефон во странство и да не банкротирате

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer dignissim ipsum eu pulvinar facilisis. Sed rhoncus pretium turpis, ut convallis nunc aliquam et. Etiam sed risus nec velit facilisis tempor eget nec sem. Cras leo ante, placerat auctor vestibulum non, tristique eget nibh. In enim orci, faucibus sed orci quis, ullamcorper iaculis odio.

Прочитај повеќе

Што да направите ако го изгубите или ви го украдат паричникот на одмор

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer dignissim ipsum eu pulvinar facilisis. Sed rhoncus pretium turpis, ut convallis nunc aliquam et. Etiam sed risus nec velit facilisis tempor eget nec sem. Cras leo ante, placerat auctor vestibulum non, tristique eget nibh. In enim orci, faucibus sed orci quis, ullamcorper iaculis odio.

Прочитај повеќе