Дубаи, град на луксузот, раскошот

Постојат многу причини да ја посетите Дубаи и најважно: "Бурџ Калифа", највисоката зграда во светот се наоѓа во Дубаи, висина 828 метри од местото каде што може да се види 360-степени поглед на целиот град.

Прочитај повеќе

Долг викенд во Париз

Париз, главен град на Франција, е главен европски град и глобален центар за уметност, мода, гастрономија и култура.

Прочитај повеќе

Најдобрите плажи во светот

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer dignissim ipsum eu pulvinar facilisis. Sed rhoncus pretium turpis, ut convallis nunc aliquam et. Etiam sed risus nec velit facilisis tempor eget nec sem. Cras leo ante, placerat auctor vestibulum non, tristique eget nibh. In enim orci, faucibus sed orci quis, ullamcorper iaculis odio.

Прочитај повеќе