Хотел Luna Beach Deluxe ****

ДЕТАЛИ


Се наоѓа под шумски ридови и преку улица од плажа, овој хотел е одалечен  4 километри од двете Caprice Премиум Мол и централниот Марариис , и 100 км од аеродром Даламан.
 

ГАЛЕРИЈА