Хотел MARTI RESORT DELUXE *****

ДЕТАЛИ

Се наоѓа во градините на плажата Ичмелер, ова туристичко одморалиште е 5 километри од водната парка Атлантис Мармарис, 8 км од замокот и музејот Мармарис и 10 километри од фериботскиот терминал Мармарис.

ГАЛЕРИЈА