хотел OLYMPIK

ДЕТАЛИ

Дестинација УЛЦИЊ
Хотелот се наоѓа близу до големата плажа  располага со капацитет од 262 кревети комбинирана во 132 соби каде 24 се еднокреветни, 22 двокреветни,76 трокреветни и 10 соби се по две кревети,сите соби имат климатизација, сателитска телевизија и мини бар, 
Одалеченост од центарот на градот Улцињ е 3,5 км.Олимпик располага со сопствена плажа како дел од најдолгата плажана Адриатикот.
Олимпик е идеално место за одмор, рекреација како и тренирање спорт во текот на целата година, Сместен среде извонредно зеленило под сончеви зраци и конфор за парови и семејства.

ГАЛЕРИЈА