За нас

Здружение за туризам "ЕРА Травел" е основано и работи од јуни 2013 година како приватно претпријатие со главни компоненти, туристички агенции и бироа, меѓународен патнички сообраќај, авиони со светски реномирани компании, летни и зимски екскурзии и многу други услуги во областа на туризмот

ЕРА Травел поседува лиценца од категорија "А" што ја дава Министерството за економија на Република Македонија.
Директно поврзување со компјутерски систем на резервации на AMADEUS за авион кои овозможуваат резервација и давање на сите видови електронски билети за авиони, утврдени надоместоци достапни за сите дестинации во Европа и светот и други услуги од областа на туризмот и комуникациите.

Во туристичката компонента организира семинари, екскурзии и екскурзии прилагодени на барањата на групи и поединци, индивидуални патувања со хотелско сместување и други барања и угостителски услуги во нашата земја и во странство. Употребата на годишни одмори, летни одмори, зимски одмори и викенд престојува во нашата земја и во странство.

ЕРА Травел, со свои агенции во Кичево и Гостивар, под обучен и стручен кадар во својата работа досега до своите клиенти и има овластување за здруженија и кредитна способност како фирма која е добро воспоставена и е наведена во земјата и странство.


Ера Травел - ви нуди целосни услуги,
 

Пратете ни порака

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.