Патничко здравствено осигурување

Патот носи убави моменти, но и ризици да се доживее незгода или да се претрпи штета. Зошто да ризикувате да ви пропадне бизнис зделката, да ви пропадне одморот или да не се видите со пријател? Остварете ја целта без оглед на ризиците.  
Со патничкото осигурување добивате чувство на сигурност при патувањето и гаранција за максимален надомест за штета. изработени според светски стандарди и прилагодени токму на вашите потреби.

Соработуваме со осигурителните компании,
За било какви информации поврзани со патничките осигурувања ве молиме да не контактирате