Për ne

Shoqata Turistike "ERA Travel " është themeluar dhe punon që nga Qershori i vitit 2013 si një ndërmarrje private me komponentet kryesore, agjenci turistike,për transport ndërkombëtar, me autobus dhe me avion me kompani të njohur botërore, pushimet e verës, ekskursionet shkollore e dimërore si dhe shumë shërbime të tjera në fushë e turizmit.

ERA Travel posedon licencë të kategorisë "A" për veprimtari turistike e dhënë nga Ministria e Ekonomisë e Republikës së Maqedonisë. Lidhje direkte në sistemin-rrjetin kompjuterik të rezervimeve AMADEUS për aeroplan që mundëson rezervime dhe duke i dhënë të gjitha llojet e biletave elektronike për aeroplanët, me tarifa të përballueshme për të gjitha destinacionet në Evropë dhe në Botë, si dhe shërbime të tjera në fushën e turizmit.

Në sferën turistike, organizojmë seminare, dhe ekskursione të përshtatura për kërkesat e grupeve dhe individëve, udhëtime individuale me akomodim hoteli dhe kërkesat e tjera si dhe shërbime hotelierike në vendin tonë dhe jashtë vendit. Akomodimi i pushimeve vjetore, pushimeve verore, pushimeve dimërore dhe qëndrimeve për fundjavë në vendin tonë dhe jashtë vendit.

ERA Travel, me agjencitë e saj në Kërçovë dhe Gostivar, me staf të trajnuar dhe profesional në punën e tyre të deritanishme të klientëve të tyre gëzon autoritet si shoqatë si një firmë e themeluar mirë në vend dhe jashtë vendit.
Era Travel - ju ofron e shërbime të plota ,
Urdhëroni dhe binduni në shërbimet tona

dërgoni porosi

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.