social image
 • ÇARTER ANTALYA 2024

  Paket aranzhmane
  nga 7, 10 dhe 14 Ditë

 • HURGHADA

  Paket aranzhmane nga 7, 10 dhe 14 Ditë

 • BILETA AVIONI
  PËR TË GJITHA DESTINACIONET


 • DUBAI
  PAKET ARANZHMANE NGA 4, 5 DHE 7 NETË

 • BILETA AUTOBUSI
  PËR TË GJITHË DESTINACIONET
  NËPËR EUROPË

 • MALI I ZI VERA 2022
  LINJA SEZONALE ME AUTOBUSS

 • BALI
  7 netë prej 299 EUR

 • MALDIVE
  ÇMIMI PAKETA PËR PERSON NGA 1.399 EUR
  PËR 6 NETË NË BAZË PANSIONI I PLOTË.

Oferta aktuale

SHQIPËRIA

charter hurgada 2024

charter antalya 2024

ZGJIDHNI TOP DESTINACIONIN E JUAJ

Udhëtime, ekskursione, Shopping turne

VERA 2024

Gjejeni  destinacionin më të mirë për ju