Hotel "GRAND BLUE FAFA"

Detaje

Mali i Robit, Golem, 2001 Golem

Destinacioni: Durrës
Shteti: Shqipëri

 Grand Blue Fafa Resort ndodhet pikërisht përballë Rivierës Shqiptare, në plazhin e bukur të gjatë të Golemit, në Durrës. Vetëm 35 minuta nga Aeroporti i Tiranës ‘Nene Tereza’ dhe më pak se 20 minuta nga Porti i Durrësit.
Grand Blue Fafa Resort është një hotel i ri mbresëlënës me një arkitekturë mahnitëse të ndërtuar në një vend të mrekullueshëm të Golemit, ideal për ata që kërkojnë kënaqësinë e fundit të një vendpushimi gjithëpërfshirës.
Hoteli ofron përvojat më të mira të mikpritjes për familjet dhe çiftet, me mbledhjen e akomodimit luksoz për një kohë të gjatë deri në Detin Adriatik, Restorante dhe Bare të rafinuara, dhe ambiente rekreative, duke siguruar një larmi të gjerë shërbimesh dhe lehtësish si për kohën e lirë ashtu edhe për biznesin.

Galeri

Çmimore

PeriodGjithcka e përfëshirë
1/1
Gjithcka e përfëshirë
1/2
Gjithcka e përfëshirë
1/3
Lëshime për fëmijë
Prej (0 – 5.99)vjet

 
Lëshime për fëmijë
Prej (5 – 11.99)vjet
Qershor///Falas50%
Korrik - Gusht///Falas50%
Shator///Falas50%
*Çmimet janë të dhëna në Eur për person në natë a pagesa në kundërvlerë të denarit 1 Eur/61.8 Mkd