Hotel "PARADISO BEACH"

Detaje

 
Vlorë
Skele Vlore

Destinacioni: VLORE
Shteti: Shqipëri

 

Hoteli Paradise Beach ka 30 dhoma, të pajisura me të gjitha shërbimet e nevojshme, pishinë, terren lojërash, udhëtime me varka etj. Hoteli është i rrethuar nga kopshti i gjelbër, ajri i pastër, natyra e qetë dhe relaksuese. Pushime të paharrueshme për të gjithë dashamirët në det dhe për njerëzit të cilët e duan jeshilen dhe malin, mund t'i gjeni vetëm disa metra larg. 

Galeri

Çmimore

PeriodGjithcka e përfëshirë
1/1
Gjithcka e përfëshirë
1/2
Gjithcka e përfëshirë
1/3
Lëshime për fëmijë
Prej (0 – 5.99)vjet

 
Lëshime për fëmijë
Prej (5 – 11.99)vjet
Qershor///Falas50%
Korrik - Gusht///Falas50%
Shator///Falas50%
*Çmimet janë të dhëna në Eur për person në natë a pagesa në kundërvlerë të denarit 1 Eur/61.8 Mkd