Hotel REXHINA

DETAJE


Hotel Regina ndodhet në një nga plazhet më të bukura në botë, përgjatë bregut jugor të Shqipërisë. 
 
Destinacioni VLORË

Shteti SHQIPËRI
 
Ne kemi një ndërtesë moderne me të gjitha funksionalitetet e nevojshme për ta bërë qëndrimin tuaj me ne një përvojë të kënaqshme e mbresëlënëse.
Teke, çift dhe dhoma me tre krevatë janë këtu për t'ju akomoduar ju, të dashurit tuaj, miqtë dhe familjen tuaj. Hotel Regina ofron një total prej 50 dhomash nga të cilat 14 janë çift, dhe 2 janë suita. Të gjitha kanë banjo në dhomë me dush, ajër të kondicionuar, frigorifer, ngrohje, dhe televizor. Pajijset tona cilësore janë tërësisht të reja. Hoteli ofron një bar-restorant me specialitete të ushqimit të zonës dhe detit dhe një plazh privat. Stafi është shumë ndihmues dhe i motivuar t'ju ndihmojë për çdo nevojë.
 

GALERIJA