Hotel "PRESTIGE RESORT"

Detaje

Mali i Robit Golem 

Destinacioni: Durrës
Shteti: Shqipëri

 
Një Beach & Holiday Resort i ri i vendosur në Mali i Robit Shqipëri, "Prestige Resort" është destinacioni perfekt për pushimet tuaja. Ju nuk do të gjeni një vend më të qetë në Durrës, të rrethuar nga pisha, palma dhe nga deti, sesa Resorti ynë.

Këtë vit ne po operojmë me 200 dhoma që ndodhen në vila luksoze dhe hotelin kryesor. Së shpejti do t'u sigurojmë klientëve tanë 5 Salla Konferencash, 1 Qendër Biznesi, 1 Lobi Lobi, SPA dhe Kujdes Bukuri, Qendër Fitness, Fushë Tenisi, Pishina të Jashtme dhe Park Ujor. Vitin e ardhshëm "Prestige Resort" do të numërojë deri në 500 dhoma për klientët tanë dhe shumë argëtime dhe komoditete të tjera.

 

Galeri

Çmimore

PeriodGjithcka e përfëshirë
1/1
Gjithcka e përfëshirë
1/2
Gjithcka e përfëshirë
1/3
Lëshime për fëmijë
Prej (0 – 5.99)vjet

 
Lëshime për fëmijë
Prej (5 – 11.99)vjet
Qershor///Falas50%
Korrik - Gusht///Falas50%
Shator///Falas50%
*Çmimet janë të dhëna në Eur për person në natë a pagesa në kundërvlerë të denarit 1 Eur/61.8 Mkd