Hotel "PRESIDENT"

Detaje

Shëngjin
Bulevardi Nënë Tereza, Shëngjin 4503

Destinacioni: Shëngjin
Shteti: Shqipëri

 

Qetësia që karakterizon restorantin tonë e bën atë vendin e përsosur për të filluar ditën me një mëngjes të freskët, ose për të shijuar një drekë me pjata të zgjedhura, ose një darkë të këndshme me miqtë nën një dritë, e cila ju përshtatet më shumë. duke kombinuar ngjyrat e natyrës me modelin e ngrohtë të Presidentit. Me pamje të gjerë nga perëndimi i diellit, Presidenti Restorant dhe Bar ofron pjesë të shkëlqyera dhe aromë unike, me çmime shumë të arsyeshme. Presidenti është zgjidhja më e mirë në gamën e restoranteve të Shëngjinit.

Galeri

Çmimore

PeriodGjithcka e përfëshirë
1/1
Gjithcka e përfëshirë
1/2
Gjithcka e përfëshirë
1/3
Lëshime për fëmijë
Prej (0 – 5.99)vjet

 
Lëshime për fëmijë
Prej (5 – 11.99)vjet
Qershor///Falas50%
Korrik - Gusht///Falas50%
Shator///Falas50%
*Çmimet janë të dhëna në Eur për person në natë a pagesa në kundërvlerë të denarit 1 Eur/61.8 Mkd