Hotel "DRYMADES INN RESORT" 4*

Detaje

Dhërmi, Himarë, Albania.

Destinacioni: Himarë
Shteti: Shqipëri

 
Plazhi Drymades është një nga plazhet më të bukura të të gjithë bregdetit Jon, i fshehur në ullishte dhe gjelbërim të përhershëm, dhe i rrethuar nga shkëmbinj të lartë që krijojnë gjire të vegjël dhe të mrekullueshëm. Ngjyrat unike të ujit, qartësia e blusë së thellë bruz, perëndimet e diellit portokalli që digjen mbi det, krijojnë një shfaqje të mahnitshme, para së cilës të gjithë do të dorëzoheshin.

Plazhi privat i Drymades Inn ndodhet rreth 20 metra larg hotelit, restorantit dhe barit. Vendndodhja e tij strategjike e bën atë edhe më të qetë se plazhet e tjera në Dhërmi. Mysafirët tanë kanë çadrat e tyre të plazhit dhe karriget e gjata. Për mysafirët më aktivë, të përfshirë në zonën e plazhit ka gjithashtu një hapësirë për volejboll plazhi dhe pajisje për sporte ujore në dispozicion sipas kërkesës.

Galeri

Çmimore

PeriodGjithcka e përfëshirë
1/1
Gjithcka e përfëshirë
1/2
Gjithcka e përfëshirë
1/3
Lëshime për fëmijë
Prej (0 – 5.99)vjet

 
Lëshime për fëmijë
Prej (5 – 11.99)vjet
Qershor///Falas50%
Korrik - Gusht///Falas50%
Shator///Falas50%
*Çmimet janë të dhëna në Eur për person në natë a pagesa në kundërvlerë të denarit 1 Eur/61.8 Mkd