Hotel "Bonita"

Detaje

Gjendet afër rrugës kombëtare Durrës-Kavajë tek Shkëmbi i Kavajës 
Vetëm 15 metra larg detit, ofron ambient të këndëshëmme gjelbërim dhe ajr të pastër.

 

Destinacioni: Durrës
Shteti: Shqipëri

 
Kompleski Bonita gjendet afër rruges kombëtare Durrës-Kavajë tek Shkëmbi i Kavajës pranë Euro Drin.
Vetëm 15 metra larg detit, ofron ambient të këndëshëmme gjelbërim dhe ajr të pastër.
Disponom dhoma dhe Apartamente me sipërfaqe prej 30-100 m/2. Dhomat jane të pajisura me TV, Frigorifer, Kondicioner dhe WIFI Internet falas.
Restoranti me pamje nga deti ofron meny të pasur dhe të shijshme të kuzhinës tradicionale dhe shqiptare.

Galerija