Hotel "ANTAG"

Detaje

Shëngjin
Rruga Kenalle Shengjin Shengjin Lezhe

Destinacioni: Shëngjin
Shteti: Shqipëri

 
Hotel Antag është një zhvillim modern i vendosur vetëm 100 metra larg detit Adriatik në zonën e Shëngjinit. Ajo ofron një arkitekturë elegante me një kapacitet prej 40 dhomash, një pishinë të hapur për të rritur dhe një për fëmijë, bar i gjerë dhe restorant me veranda të gjera dhe me pamje nga deti. Dhomat janë të bollshme, tërheqëse dhe ofrojnë komoditete të mira. Hoteli është i shkëlqyeshëm për pushime të kohës së lirë, por është gjithashtu i njohur për ngjarje të tilla si pritjet e dasmave etj. Restoranti ofron ushqim shqiptar dhe ndërkombëtar.

Galeri

Çmimore

PeriodGjithcka e përfëshirë
1/1
Gjithcka e përfëshirë
1/2
Gjithcka e përfëshirë
1/3
Lëshime për fëmijë
Prej (0 – 5.99)vjet

 
Lëshime për fëmijë
Prej (5 – 11.99)vjet
Qershor///Falas50%
Korrik - Gusht///Falas50%
Shator///Falas50%
*Çmimet janë të dhëna në Eur për person në natë a pagesa në kundërvlerë të denarit 1 Eur/61.8 Mkd