GRAND SEAS HOSTMARK 4*

Vendndodhja: E vendosur në një plazh me rërë të bukur me një lagune natyrore, 12 km larg qendrës së Hurghada dhe 8 nga aeroporti.

Çmimi: nga 359 € / 7 ditë

SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*

Vendndodhja: Ajo është e vendosur në 3km. nga qendra e Hurghada, ka një lagune të madhe dhe një plazh privat në Detin e Kuq.
Çmimi: nga 369 € / 7 ditë

MARRIOTT HURGHADA RESORT 5*

Vendndodhja: Elegant dhe hotel luksoz i vendosur në një plazh të bukur me rërë, para të cilit ka një ishull të vogël të lidhur me kontinent nga një urë.
Çmimi: nga 639 € / 7 dit
ë

ALBATROS WHITE BEACH RESORT 5*

Vendndodhja: Ky hotel i bukur dhe i ri 5 * ndodhet në lagjen tregtare Hurghada dhe shtrihet në një plazh të bukur dhe të bardhë me rërë.
Çmimi: nga 579 € / 7 ditë

DESERT ROSE RESORT 5*

Lokacioni: Kompleksi i hotelit ndodhet në një kopsht të bukur prej 300 000 m2, pranë plazhit shumë rërë 1 km të gjatë

Çmimi: nga 449 € / 7 ditë

LA BRANDA ROYAL MAKADI 5*

Vendndodhja: Hoteli ndodhet në një plazh të bukur me rërë në Makadi Bay, në brigjet e Detit të Kuq
Çmimi: nga 459 € / 7 ditë

CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*

Vendndodhja: E vendosur në gjirin Makadi, në 35 km. nga Marine në Hurghada dhe 30 km. nga Aeroporti
Çmimi: nga 469 € / 7 ditë.

CONTINENTAL HURGADA 5*

Vendndodhja: Hotel i famshëm Hurgada Continental ndodhet në një plazh të bukur me rërë, në fillim të Memshës, në shëtitoren e pjesës së re të Hurghada
Çmimi: nga 469 € / 7 ditë

STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5*

Vendndodhja: Një nga hotelet më luksoze në Hurghada, e vendosur në një plazh shumë të gjatë 400 metra të gjatë, në pjesën e re të Memsche.
Çmimi: nga 659 € / 7 ditë

BARON PALACE RESORT 5*

Vendndodhja: Hoteli ndodhet në rrethin Sahl Hashesh, 20 km nga qendra e Hurghada, në një plazh të bukur me rërë 600 metra të gjatë

Çmimi: nga 919 € / 7 ditë