Hotel JONUFRA

DETAJE


Vetem dhe mjaftueshem 2 km larg qytetit te Vlores ju do gjeni qetesine e deshiruar per keto pushime.
Destinacioni VLORË

Shteti SHQIPËRI
     
     Hotel -Bar - Restorant - Piceri JONUFRA ofron 27 dhoma mes të cilave 23 suita për pushime familjare që përmbajnë: dhoma çifti, dhoma fëmijësh, me ambiente gatimi me kapacitet 5 persona, kondicioner, TV, WC, frigorifer. 4 dhoma me kondicioner, TV, WC, me kapacitet 2 persona.
     Parking të siguruar dhe siguri. Survejim 24 orë nga kamerat.
Jonufra ju ofron kënaqësi duke shijuar ushqimet në restorantin tonë, duke ofruar një bar në buzë të detit, dhomat cilësore dhe të rehatshme, recepsion dhe shërbim i kulturuar në çdo kohë.


 

GALERIJA