Zanzibar

Detaje

Zanzibar, është i vendosur në Oqeanin Indian,  egër dhe i pazbuluar ju ofron një ikje të sigurtë nga e përditshmëria ......
Çmimi: prej 1590€
Udhëtimi: me Aeroplan
Qëndrimi: 8 netë /11 ditë
Zanzibar është një arkipelag i Tanzanisë në brigjet e Afrikës Lindore. Në ishullin kryesor të Ungua, i njohur si Zanzibar,  Stone Town, është një qendër tregtare historike me ndikime suahili dhe islamike. Vargjet e tij të likuidimit janë minare, hyrje të gdhendura dhe pikë referimi nga shekulli i 19-të, siç është shtëpia e mrekullive, ish pallati i Sulltanit. Fshatrat veriore të Nungwi dhe Kendwa kanë plazhe të gjera  me hotele.

Galerija