DUBAI

Ka shumë arsye për të vizituar Dubai dhe, më e rëndësishmja, Burj Khalifa. Ndërtesa më e lartë në botë është e vendosur në Dubai. E lartë 828 metra nga ku ju mund të shihni të gjithë qytetin me një pamje 360-shkallë. "Aventura në shkretëtirë" e cila përfshin ecje-shëtitje, duke hipur në deve për ata që duan pak paqe. Arkitektura është e mrekullueshme, me ndërtesa të mëdha dhe të larta, duke i dhënë Dubai një identitet unik të statusit.
Në Dubai infrastruktura është krejtësisht impresionuese nga mënyra se si është e ndërthurur me ndërtesat e larta dhe shkretëtirën që rrethon vendin. “Dubai Mall” Qendra tregtare më e madhe në botë me sipërfaqe rreth 1.3 milion m2 sipërfaqe ku gjenden ski të brendshme, akuarium i Dubait, si dhe shumë dyqane të firmave më prestigjioze në botë. "Plazhet" - dhe aktivitetet që përfshijnë plazhe me rërë të bardhë, lojëra ujore si dhe argëtim të bollshëm. Ne kemi përzgjedhur 15 fakte se përse Dubai konsiderohet kaq ekstravagant, madje deri në atë masë sa gjithëkush e cilëson atë si vend i luksit të tepëruar.

PAKET ARANZHMANE PËR 4,5,6 dhe 7 NETË

Emri i Hotelit Kategorija Sherbimi         Perioda  Lokacioni
Tipi I Dhomes
Qendrimi 
Nete
Per Person ne dhome dyshe shtese pagese per dhome teke Extra krevat Femije
0 - 2 Vjet
Femije
2 - 11.99 Vjet
İbis One Central Hotel Dubai 3* BB  01.10.2021 - 31.03.2022 World Trade Centre Standart Room  4  €     575,00  €     125,00  N/A   €  125,00  €  462,00
5  €     598,00  €     147,00  N/A   €  125,00  €  484,00
6  €     620,00  €     170,00  N/A   €  125,00  €  507,00
7  €     643,00  €     192,00  N/A   €  125,00  €  529,00
İbis Al Barsha Hotel 3* BB  01.10.2021 - 31.03.2022 Al Barsha Standart Room  4  €     598,00  €     125,00  N/A   €  125,00  €  484,00
5  €     620,00  €     147,00  N/A   €  125,00  €  507,00
6  €     654,00  €     170,00  N/A   €  125,00  €  541,00
7  €     678,00  €     192,00  N/A   €  125,00  €  507,00
Novotel World Trade Centre 4* BB  01.10.2021 - 31.03.2022 World Trade Centre Standart Room  4  €     598,00  €     125,00  N/A   €  125,00  €  484,00
5  €     620,00  €     147,00  N/A   €  125,00  €  507,00
6  €     655,00  €     170,00  N/A   €  125,00  €  541,00
7  €     678,00  €     192,00  N/A   €  125,00  €  536,00
Crowne Plaza Hotel Deira 5* BB  01.10.2021 - 31.03.2022 Deira Standart Room  4  €     620,00  €     147,00  €  586,00  €  125,00  €  496,00
5  €     665,00  €     180,00  €  631,00  €  125,00  €  518,00
6  €     699,00  €     215,00  €  665,00  €  125,00  €  529,00
7  €     733,00  €     226,00  €  699,00  €  125,00  €  552,00
Signature 1 Hotel Tecom 4* BB  01.10.2021 - 31.03.2022 Al Barsha Classic Room 4  €     643,00  €     169,00  N/A   €  125,00  €  507,00
5  €     678,00  €     203,00  N/A   €  125,00  €  529,00
6  €     710,00  €     237,00  N/A   €  125,00  €  563,00
7  €     745,00  €     271,00  N/A   €  125,00  €  586,00
Novotel Al Barsha 4* BB  01.10.2021 - 30.04.2021 Al Barsha Superior Room 4  €     643,00  €     169,00  N/A   €  125,00  €  507,00
5  €     678,00  €     203,00  N/A   €  125,00  €  529,00
6  €     710,00  €     237,00  N/A   €  125,00  €  563,00
7  €     745,00  €     271,00  N/A   €  125,00  €  586,00
Crowne Plaza Hotel Jumeirah 5* BB  01.10.2021 - 31.03.2022 Al Mina Standart Room  4  €     654,00  €     192,00  €  609,00  €  125,00  €  563,00
5  €     699,00  €     226,00  €  654,00  €  125,00  €  586,00
6  €     722,00  €     259,00  €  688,00  €  125,00  €  609,00
7  €     756,00  €     294,00  €  722,00  €  125,00  €  631,00
Canal Central Hotel Dubai Business Bay 5* BB  01.10.2021 - 31.03.2022 Business Bay Superior Room 4  €     733,00  €     248,00  €  699,00  €  125,00  €  620,00
5  €     790,00  €     305,00  €  722,00  €  125,00  €  676,00
6  €     846,00  €     361,00  €  812,00  €  125,00  €  733,00
7  €     902,00  €     418,00  €  868,00  €  125,00  €  789,00
Deluxe Room 4  €     778,00  €     293,00  €  732,00  €  125,00  €  654,00
5  €     846,00  €     350,00  €  767,00  €  125,00  €  710,00
6  €     915,00  €     406,00  €  846,00  €  125,00  €  767,00
7  €     993,00  €     463,00  €  902,00  €  125,00  €  823,00
Rose Rayhaan By Rotana Hotel 4* BB  01.10.2021 - 31.03.2021 Sheikh Zayed Classic Room 4  €     745,00  €     259,00  €  609,00  €  125,00  €  597,00
5  €     801,00  €     316,00  €  654,00  €  125,00  €  675,00
6  €     857,00  €     372,00  €  688,00  €  125,00  €  710,00
7  €     915,00  €     429,00  €  722,00  €  125,00  €  767,00
Media One Hotel 4* BB  01.10.2021 - 30.04.2021 Dubai Marina Hip Room 4  €     745,00  €     259,00  €  609,00  €  125,00  €  597,00
5  €     801,00  €     316,00  €  654,00  €  125,00  €  654,00
6  €     858,00  €     372,00  €  688,00  €  125,00  €  710,00
7  €     915,00  €     429,00  €  722,00  €  125,00  €  767,00
Stella Di Mare Hotel 5* BB  01.10.2021 - 23.12.2021 Dubai Marina Deluxe Room City View 4  €     824,00  €     316,00  €  654,00  €  125,00  €  620,00
5  €     903,00  €     372,00  €  699,00  €  125,00  €  676,00
6  €     993,00  €     429,00  €  744,00  €  125,00  €  733,00
7  €  1.072,00  €     485,00  €  789,00  €  125,00  €  789,00

KOHA E FLUTURIMIT

Nisja nga
Në Ora Arritja
TIA-DXB
14:35 22:55
DXB-TIA
10:30 13:35

Shëtitje Opcionale

Ekskurzioni
Kohëzgjatja
Çmimi
Info 
       
Desert Safari
5 Orë
60 EUR
Transferi, Safari , Darka dhe pije te palimiituara jo-alkoholike
Dhow Cruise
Orë
60 EUR
Transferi, Cruise, Darka dhe pije te palimiituara jo-alkoholike
Abu Dhabi City Tour
Ditë e plotë
90 EUR
Dreka & pijet te lehta jo-alkoholike (palimit)
Burj Khalifa & Dubai Mall
 
90 EUR
( Burj Khalifa Hyrja në Terasë, tarifa të përfshira )
Dubai Old Bazaar Tour
12 Orë
50 EUR
Shëtitje me Ciceron
Në   çmim janë të përfëshin këto  shërbimet:
 
- Biletë me linjën ajrore FlyDubai Airlines direkt nga Tirana - Dubai - Tirana (për person me 20 kg përfshirë bagazhin)
- Transferimi i organizuar: aeroport - hotel - aeroport në Dubai
- 7 netë, 8ditë në një hotel të zgjedhur, shërbim fjetje dhe mëngjesi
- Një turne gjysmë ditore në Dubai me një transferim dhe udhëzues
- Taxat e Aeroporti.
- Ndihma për aeroportin e Dubait
 
Në çmim nuk janë të përfëshirë këto shërbime:
 
- Ekskursione fakultative
- Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
- Pagesa e ryshfetit paguhet direct
- 4 - 5 euro / për dhomë në ditë për hotel 5 
- 3 - 4 euro / për dhomë në ditë për një 4 *
- 2 -3 euro / për dhomë në ditë për një hotel 3 *
- Kosto shtesë në Hotel (Telefon, Dreka & Darka, Mini Bar, Pije)
- Një vizë hyrjeje në Dubai 85 Euro, një pasaportë e  skanuar me ngjyra

Shënim i rëndësishëm:

Çmimet janë për person, akomodimi në një dhomë dyshe, dhe të vlefshme për regjistrimin e minimum. 2 pasagjerë.
Pagesa ekskluzivisht në Denarë.
Pagesa në momentin e  rezervimit duhet  100%, dhe nuk ka të drejtë për të anuluar, ndryshuar termin ose ndryshuar emrat.
Për Vizë duhet   pasaporta afati i pasaportes te jete min 6 muaj e  skanuar me ngjyra.
  • Për të hyrë në Republikën e United Arab Emirates duhet të keni një certifikatë për vaksinën minimum prej 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose testi i shpejtë i antigjenit (jo më i vjetër se 48 orë), ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.

Galeri