Hotel "BESA"

Detaje

Shëngjin
Shetitorja Wilson, Shëngjin, Shqipëri
 

Destinacioni: Shëngjin
Shteti: Shqipëri

 Hotel Besa është një zgjedhje e shkëlqyeshme e akomodimit për të qëndruar në Shëngjin. Hoteli është një shembull i mirë i arkitekturës italiane në Shëngjin.

Vendi është 35 km nga Qyteti i Vjetër Ulqin. Hotel Besa shtrihet brenda një 10-minuta në këmbë nga qendra e Shëngjinit.

Dhomat në Hotel Besa shfaqin komoditete të tilla moderne si një gardërobë, telefon me thirrje direkte dhe një tualet i veçantë. Hotel Besa ofron banjo të pajisura me një banjë, një dush dhe një bidet.

Aeroporti Rinas Nënë Tereza ndodhet brenda një makinë 55-minuta nga Hotel Besa.

Galeri

Çmimore

PeriodGjithcka e përfëshirë
1/1
Gjithcka e përfëshirë
1/2
Gjithcka e përfëshirë
1/3
Lëshime për fëmijë
Prej (0 – 5.99)vjet

 
Lëshime për fëmijë
Prej (5 – 11.99)vjet
Qershor///Falas50%
Korrik - Gusht///Falas50%
Shator///Falas50%
*Çmimet janë të dhëna në Eur për person në natë a pagesa në kundërvlerë të denarit 1 Eur/61.8 Mkd