Hotel "VILA PALMA"

Detaje

Gjendet në afërsi të rrugës nacionale Durrës-Kavaja në plazhin vetë nën rrezet e diellit.

Destinacioni: Durrës
Shteti: Shqipëri

 
Hotel Villa Palma ofron palzhin privat me shtretër të veta nën diell, restoranti i vendosur në tarracë ofron një kizhinë mesdhetar dhe ndërkombëtar të gjitha dhomat janë të pajisura me ajër të kondicionuar dhe internet wireless. Çdo dhomë ka  ballkon, e pajisur me banjo, TV  frigorifer. Hoteli ka një ashensor dhe parking për mysafirët. Një stacion autobusi është pranë hotelit. Aeroporti i Tiranës është 35 km larg.

Galeri

Çmimore

PeriodGjithcka e përfëshirë
1/1
Gjithcka e përfëshirë
1/2
Gjithcka e përfëshirë
1/3
Lëshime për fëmijë
Prej (0 – 4.99)vjet

 
Lëshime për fëmijë
Prej (5 – 11.99)vjet
Qershor554035Falas50%
Korrik - Gusht755045Falas50%
Shator554035Falas50%
*Çmimet janë të dhëna në Eur për person në natë a pagesa në kundërvlerë të denarit 1 Eur/61.8 Mkd