Hotel FORTUNA BEACH ****

DETAJE


Fortuna beach Hotel është një parajsë e një ëndërrje të diellit dhe kërkuesit të natyrës. E vendosur 50 metra nga plazhi ku Deti Egje takon Mesdheun, ky hotel përmban një pamje madhështore të Gadishullit Nimera në Icmeler, Turqi. Fortuna Beach Hotel ndodhet në zemër të qytetit.

 

GALERIJA