HOTEL LUNA BEACH deluxe *****

Detaje


E vendosur nën kodrat e pyllëzuara dhe nëpër rrugë nga një plazh, ky hotel informal me pamje nga Marmaris Bay është 4 km nga të dy Caprice Premium Mall dhe Marmaris qendror, dhe 100 km nga Aeroporti Dalaman.