Hotel MARTI RESORT DELUXE *****

DETAJE

E Vendosur në mes kopshtit në İçmeler Beach, ky vendpushim i pasur është 5 km larg  nga Atlantis Marmaris Waterpark, 8 km nga Marmaris nga  Kalaja dhe Muzeu dhe 10 km nga terminali i trageteve Marmaris.

GALERIJA