hotel IDEAL PRIME BEACH *****

DETAJE


Vendosur në një rërë dhe plazh me guralecë, ky hotel gjithëpërfshirës luksoz me vibe të relaksuar është 2 km nga Marmaris Water Park dhe 4 km nga Marmaris Kalesi (kalaja).

GALERIJA