KLAS HOTEL ****

DETAJE


Klas Hotel është një 10-minuta me ecje  nga Pazari i Madh. Stacioni i tramvajit Laleli-University është me ecje  2-minuta larg dhe ofron qasje të shpejtë në Xhaminë e kaltër , Aja Sophia, Pallati Topkapi dhe shumë ngjarje të tjera nga Stambolli në 5-10 minuta.
Çmimi: nga 23 Eur

Destinacioni : STAMBOL
Dhoma dhe apartamente të sofistikuara moderne ofrojnë  Wi-Fi falas, TV me ekran të rrafshtë, minibar dhe çaj dhe kafe. Apartamente të përmirësuara me  ballkone dhe vaska. 
Shërbimi në dhomë është në dispozicion.
Një mëngjes kompliment është shërbyer çdo ditë. Ekziston edhe një tarracë pishina në tavanë me në natyrë sezonale, vaskë të nxehtë dhe bar. Pajisje të tjera përfshijnë një sauna dhe një bar lobi intime.

GALERIJA