Hotel "Lady Diana"

Ajo është e vendosur pranë atrakcionit  historik Sultanahmet. Hoteli ofron dhoma të ndritshme, të bollshme me  Wi-Fi. Ekziston edhe një banjë turke dhe një restorant çati me pamje panoramike të  Xhamisë Blu.
Çmimi: prej 189 €
Destinacioni: Stambol
2 netë / 3 ditë
Me biletë Avioni
.
Çdo dhomë me ajër të kondicionuar dhe zbukuruar me mobilje prej druri. të pajisur me  TV , minibar dhe privat en-suite. Spa Lady Diana ofron një strehë relaksimi, ku mysafirët mund të përjetojnë efektet pastruese të spastrimit ose trajtimit masazh. Ekziston edhe  sauna dhe  hamami.
Restoranti i bukur i Lady Diana ofron ngrënie al freske në një terrace të hapur  ushqim në natyrë me pamje mahnitëse drejt 6 minareve të Xhamisë Blu. Ajo shërben një zgjedhje të kuzhinës turke dhe ndërkombëtare.
Falë vendndodhjes së saj qendrore, Hotel Diana është afër për  shëtitje  nga Aja Sophia dhe Xhamia Blu, Muzeu Arkeologjik dhe Hipodromi Romak. Parkimi privat është në dispozicion.
Fatih është një zgjedhje e shkëlqyeshme për udhëtarët e interesuar në muze, monumente dhe njerëz miqësorë.
 

Galeri