Stamboll

Detaje

3 ditë / 2 netë 
Periudha: 01.10.17 - 31.03.18
Nisja nga Shkupi:E hënë, e enjte, e premte, e shtuna, e diel
Nisja nga Stambolli:E hënë, e enjte, e premte, e shtuna, e diel

Hotele

Çmimet nga 179 € në 229 €

Programa e udhËtimit

Dita 1 - Shkup - Stamboll

Fluturim nga Shkupi për në Stamboll me Pegasus sipas orarit , e cila është në varësi nga  datat e përzgjedhura. Informacioni plotësues.
Pas arritjes  në Stamboll organizohet transfer me  autobusin deri në hotel. Fjetje.

Dita 2 - Stamboll
Mëngjesi, ditë e lirë  për shëtitje individuale. Fjetje.

Dita 3 – Stamboll - Shkup
Mëngjesi Transporti i organizuar në aeroport sipas rendit të fluturimit. Fluturimi me Pegasus nga Stambolli për në Shku
p.
Në çmim përfshin shërbimet e mëposhtme:
-Transporti ajror me Pegasus
-Taxat e aeroportit
-2 netë fjetje  me mëngjes në një nga hotelet e propozuara;
-Transferimi i organizuar i aeroportit (Sabiha Gokcen) - hotel - aeroport (Sabiha Gokcen);

Shërbimet e mëposhtme nuk janë të përfshira në çmim:

-Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
-Shpenzime shtesë në hotel

Shënim i rëndësishëm:
Pagesa në kundërvlere  në denarë (1 euro = 61.8 denarë)
Për këtë udhëtim duhet  pasaportë biometrike të jetë vlefshme prej 120 ditësh nga dita e udhëtimit.
Në momentin e rezervimit, një pagesa 100%
Për realizimin e aranzhmanit duhet minimum dy persona
Vlejnë kushtet  e përgjithshme të udhëtimit të ERA Travel

 

W Istanbul Hotel - Boshprus

Hotel "Stamboll" është në qendër të luginave historike të rrugës Akaretler, një lagje e mbushur plot me restorante, kafene dhe galeri për dizajn dhe art.
Çmimi: 229 € (2 netë / 3 ditë)​

Hotel "Lady Diana"

Ajo është e vendosur pranë atrakcionit historik Sultanahmet. Hoteli ofron dhoma të ndritshme, të bollshme me t Wi-Fi. Ekziston edhe një banjë turke dhe një restorant çati me pamje panoramike të Xhamisë Blu.
Çmimi: 189 € (2 netë / 3 ditë)