vikend në shqipëri

PROGRAMI:
 
Dita e parë:                                                                                                                                                                                                              Kërçovë - Durrës
Nisja nga stacioni i autobusave ose vend i caktuar në ora 07:00, udhëtimi për në Durrës, me pushime të kohë pas kohëshme. Arritja në Durrës rreth orës 13:00, vendosja në hotel, pasdite të lirë
(Darkë, muzikë dhe fjetje).
 
Dita e dytë:                                                                                                                                                                                                                              Durrës
Mëngjezi. Takimi me grupën në ora 11:00 ku do të bëhet nisja për në Durrës. vizitohen monumentet kulturo-historike Amfiteatri i shekullit II p.e.s., Mure Bizantine të shekullit V-VI e.s., si dhe Qendra Tregtare BLUE STAR, Porti i Durrësit etj. Këthimi në ora 17:00 për në hotel. Darkë. 
Mbrëmje gazmore me muzik. Flejtje.
 
Dita e tretë:                                                                                                                                                                                     Durrës- Krujë -Tiranë -  Kërçovë
Mëngjezi, takimi i grupit në ora 10.00, nisja për në Tiranë, vizitohen monomentet kulturore historike Muzeu Kombëtar, sheshi i Skënderbeut, pallata e sporteve, univerziteti Tiranës, Pallati i operës dhe baletit (shooping në TEG). Nisja nga Tirana për në  Kërçovë në ora 18.00.
 
Në aranzhman janë të paraparë:
-Udhëtim me autobus turistik në relacioni e paraparë
-Dy netë fjetje në bazë Gjysëm pansioni (Mëngjes dhe  Darkë)
-Organizimi dhe udhëheqja e udhëtimit
 
Në aranzhman nuk janë të kyqura :
-Pagat e hyrjes në monumentet kulturo historike (Amfiteatri në Durrës 100 Lek, Kalajanë në Krujë 200 Lek)
-Sigurimi i udhëtimit prej 155.00 Mkd
 
Shënim:
Për realizimin e aranzhmanit duhet minimum 45 udhëtarë.
Të posedojë Pasaportë ose letërnjohtim biometrik

Për këtë aranzhman vlejnë kushtet e përgjithshme të ERA Travel për udhëtim.
Për informata dhe rezervime lajmerojuni në telefon: 045 222 620, 042 218 777