Хотели

GRAND SEAS HOSTMARK 4*

Локација: Сместен е на преубава песочна плажа со природна лагуна, оддалечен 12км о центарот на Хургада и 8 од аеродромот..
Цена: од 359 € /7 Дена

Sunny Days Palma De Mirette 4*

Локација: Лоциран е на 3км. од центарот на Хургада, има голема лагуна и приватна плажа на Црвено море..
Цена: од 369 € / 7 Дена

Marriott Hurghada Resort 5*

Локација: Елегантен и луксузен хотел распослан на прекрасна, песочна плажа пред која има мал остров  поврзан со копното со мост. 
Цена: од 639 €/ 7 Дена

ALBATROS WHITE BEACH RESORT 5*

Локација: Овој прекрасен и нов хотел со 5*, се наоѓа во шопинг област на Хургада и се простира на  преубава, бела песочна плажа.
Цена: од 579 €/ 7 Дена

DESERT ROSE RESORT 5*

Локација: Хотелскиот комлекс е сместен во прекрасна градина на простор од 300 000 м2 , покрај самата песочна плажа долга 1км
Цена: од 449 €/ 7 Дена
 

La Branda Royal Makadi 5*

Локација: Хотелот се простира на прекрасна, песочна плажа во Makadi Bay, на брегот на Црвено Море
Цена: од 459 €/ 7 Дена

CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*

Локација:Лоциран е во Заливот Макади, на 35км. од Марината во Хургада и на 30км. од Аеродром 
Цена: од 469 €/ 7 Дена

 

CONTINENTAL HURGADA 5*

Локација: Познатиот Continental Hurgada хотел, се наоѓа на прекрасна песочна плажа, на почетокот на Мемша, на самото шеталиште на новиот дел на Хургада 
Цена: од  469 €/ 7 Дена

STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5*

Локација: Еден од најлуксузните хотели во Хургада, сместен на самата песочна плажа долга 400м, во новиот дел на Мемше. 
Цена: од   659 €/ 7 Дена

BARON PALACE RESORT 5*

Локација:  Хотелот е лоциран во областа Sahl Hashesh, одалечен 20 км од центарот на Хургада,на прекрасна песочна плажа долга 600м

Цена: од  919 €/ 7 Дена