Rekomanduar

Dubai, një qytet luksoz, , një parajsë e së ardhmes duke pritur që ju ta zbuloni

Ka shumë arsye për të vizituar Dubain dhe ato më kryesoret janë: “Burj Khalifa” Ndërtesa më e lartë në botë ndodhet në Dubai, me lartësi 828 m nga ku mund të shihet një pamje 360 gradë e të gjithë qytetit. "Aventura në Shkretëtirë" që përfshijnë shëtitje, me deve për ata që duan pak qetësi. "Arkitektura" e ndërtesave super të mëdha dhe të larta që i jep Dubait një status të veçantë identiteti.
 Dubai infrastruktura është krejtësisht impresionuese nga mënyra se si është e ndërthurur me ndërtesat e larta dhe shkretëtirën që rrethon vendin. Dubai Mall” Qendra tregtare më e madhe në botë me sipërfaqe rreth 1.3 milion m2 sipërfaqe ku gjenden ski të brendshme, akuarium i Dubait, si dhe shumë dyqane të firmave më prestigjioze në botë. "Plazhet" - dhe aktivitetet që përfshijnë plazhe me rërë të bardhë, lojëra ujore si dhe argëtim të bollshëm. Ne kemi përzgjedhur 15 fakte se përse Dubai konsiderohet kaq ekstravagant, madje deri në atë masë sa gjithëkush e cilëson atë si vend i luksit të tepëruar.

Galeria