Препорачано

Дубаи, град на луксузот, раскошот

"Авантура во пустината" кои вклучуваат пешачење, камила за оние кои сакаат малку мир. "Архитектура" супер големи згради и високи, што дава Дубаи уникатен статус идентитет,
Во Дубаи импресивна инфраструктура е целосно на тоа како се испреплетени со високи згради и пустината што го опкружува место. трговскиот центар "Дубаи Мол" во светот по големина со површина од околу 1,3 милиони м2 површина каде што ски внатрешна Дубаи аквариум, и многу продавници во најпрестижните компании во светот. "Плажи" - и активности кои вклучуваат бели песочни плажи, вода игри и многу забава. Избравме 15 факти зошто Дубаи се смета за толку екстравагантни, дури и до степен што го квалификува Секој место непотребно луксуз

Галерија