Дубаи, град на луксузот, раскошот

Постојат многу причини да ја посетите Дубаи и најважно: "Бурџ Калифа", највисоката зграда во светот се наоѓа во Дубаи, висина 828 метри од местото каде што може да се види 360-степени поглед на целиот град.

Прочитај повеќе