АНТАЛИЈА ЛЕТО 2018

Анталија е,  турски туристички град со пристаниште исполнет со јахти и плажи а во близина  големи хотели. Остатоците останати од времето, Анталија е како главно римско пристаниште. Тука спаѓаат портата на Адријан, изградена во чест на посетата на римскиот император во 130 година од н.е. и во кулата Hidirlik II век, со поглед на пристаништето.

АНТАЛИЈА – ЛЕТО 2018 
Почитувани клиенти ве информираме дека се отворени 
термините-понудите почнувајќи од месец јуни за
Анталија-Лето 2018.
Попусти за рана резервација до 45%
2 деца беспланто во хотел до 15 години,
Пакет аранжмани од 7, 10, 11 и 14 ноќевања

-Трансфер до Аеродром Скопје и обратно
-Чартер Лет Скопје - Анталија - Скопje
-Трансфер Аеродром – Хотел – Аеродром

За инфо и резервации јаветеcе на:

045 222 620 & 042 218 777
e-mail: info@eratravel.mk

Големи патувања започнуваат со мали чекори