Rekomanduar

Dubai, një qytet luksoz, , një parajsë e së ardhmes duke pritur që ju ta zbuloni

Dubai është qyteti më i madh dhe më i populluar në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe). Ajo është e vendosur në brigjet jugperëndimore të Gjirit Persik dhe është kryeqyteti i Emirateve të Dubait, një nga shtatë emiratet që përbëjnë vendin.

Lexo më shumë

QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* UAI

Albanian Show Night in Quattro Beach Spa & Resort Hotel

Lexo më shumë

ANTALYA VERA 2018

​Antalia është një qytet turistik turk me një liman të vjetër të mbushur me jaht dhe plazhe të rrethuara nga hotele të mëdha. Është një portë për rajonin jugor të Mesdheut të Turqisë,

Lexo më shumë