ANTALYA VERA 2018

Antalia është një qytet turistik turk me një liman të vjetër të mbushur me jaht dhe plazhe të rrethuara nga hotele të mëdha. Është një portë për rajonin jugor të Mesdheut të Turqisë, i njohur si bregu i bruzës për ujërat e saj blu. Mbetjet mbeten nga koha e Antalias si një port i madh romak. Këto përfshijnë portën e Hadrianit, e ndërtuar për të nderuar vizitën e perandorit romak  dhe shekullin e II Hidirlik Kulla, me pikëpamjet e portit.

Të nderuar klientë ju njohtojmë se janë hapur terminet-ofertat 
duke filluar nga muaji Qershor për Antalya Vera 2018.
Lëshime për rezervime të hershme deri 45%
2 fëmijë falas në hotel deri 15 Vjet.
Paket aranzhmane prej 7, 10,11, 14 netë.

-Transferin deri ne Aeroport Shkup dhe anasjelltas
-Fluturimin Shkup - Antalya - Shkup
-Transferin Aeroport – Hotel – Aeroport

Per info dhe rezerviem lajmerojuni

045 222 620 & 042 218 777
e-mail: info@eratravel.mk

Udhëtimet e mëdha fillojnë me hapa të vegjël.
 

ERA Travel