Rekomanduar

Dubai, një qytet luksoz, , një parajsë e së ardhmes duke pritur që ju ta zbuloni

Dubai është qyteti më i madh dhe më i populluar në Emiratet e Bashkuara Arabe (Emiratet e Bashkuara Arabe). Ajo është e vendosur në brigjet jugperëndimore të Gjirit Persik dhe është kryeqyteti i Emirateve të Dubait, një nga shtatë emiratet që përbëjnë vendin.

Lexo më shumë