QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* UAI

Albanian Show Night in Quattro Beach Spa & Resort Hotel

Lexo më shumë

ANTALYA VERA 2018

​Antalia është një qytet turistik turk me një liman të vjetër të mbushur me jaht dhe plazhe të rrethuara nga hotele të mëdha. Është një portë për rajonin jugor të Mesdheut të Turqisë,

Lexo më shumë