ANTALYA VERA 2018

​Antalia është një qytet turistik turk me një liman të vjetër të mbushur me jaht dhe plazhe të rrethuara nga hotele të mëdha. Është një portë për rajonin jugor të Mesdheut të Turqisë,

Lexo më shumë