Хотел "Bonita"

Детали

Се наоѓа во близина на националниот пат Драч-Каваја до Шкемби кавајес,На само 15 метри од моретонуди пријатна атмосфера и свеж воздух.

Дестинација: Драч
Државаа: Албанија
 
Комплексот Бонита се наоѓа во близина на националниот пат Драч-Кабаја близу до Шкемби Кавајес близу до бензинската Еуро Дрим. На само 15 метри од морето нуди пријатна атмосфера со зеленило и свеж воздух.
Собите се опремени со телевизор, фрижидер, климатизација и бесжичен интернет. ресторанот со поглед на море нуди богато менѕ од традиционалната Албанска Кујна.

Галерија

Ценовник

*Цените се изразени во Евра по лице на ноќ а плаќање во денарска противредност 1Еур/61,8 мкд