Hotel BELLEVUE

DETAJE

Destinacioni: ULQIN
Hoteli “Bellevue” e ka kapacitetin prej 702 shtretërish, e është me tre depadansa: “Avalla”, “Borik” dhe “Cer”. Hoteli është n kilometrin e katërt nga qendra e qytetit të Ulqinit, mu pranë plazhit, ndërsa është i rrethuar me një park të mrekullueshëm dhe pyllin e pishave. 
Secila dhomë k erkondishënt, TV sat dhe frigorifer. 
Hoteli e ka plazhin e vet, restorantin, aperitiv barin, tarracën, diskotekën, sallën për ushtrime force, ndrsa në qarkun e hotelit janë edhe terrenet sportive: terrenet e tenisit dhe shkolla e tenisit “Bellevue”, fusha të futbollit me shtigje atletike, terrene për futboll të vogël, basketboll, hendboll, volejboll, poligonin për hedhjen e gjyles dhe kërkimoren së largu. “Bellevue” është një vend ideal për pushimin tuaj, rekreacion, për tubimin e grupeve të mëdha dhe stërvitjet e sportistëve. 
Të gjithë apartamentet kanë erkondishëntë, TV sat, minibar dhe nga dy banja. Në të gjitha dhomat dykrevatshe ekziston mundësia edhe për një shtrat ndihmës. Hoteli u rinovua në 2011th viti.

GALERIJA