HOTEL MEDITERAN

DETAJE

Destinacioni : ULQIN
Hoteli ndodhet në qytetin pitoresk të Ulqinit vetëm 100 metra lagr plazhit dhe qendrës së qytetit, edhe pse në afërsi të qytetit , Hoteli është i mbrojtur nga zhurmat dhe rrëmuja, duke përqafuar kështu një rezervë të vërtetë natyroreideale për pushime familjare dhe përjetim të kënaqësisë bregdetare.
Hoteli përmban restorantin, sallën e banketeve dhe dasmave, dhomën e konferencave, barin dhe pishinën.
Për tu kënaqur me plazhet sportet e ujit dhe rekreacionin, vizitat në vendet historike dhe kulturore, apo të gjitha bashkeë, stafi i hotelit mund ta organizojë, është në dorën e juaj të zgjidhni dhe të shprehni dëshirat e juaja për ti beë pushimet e juaja të paharrueshme.

GALERIJA