HOTEL OLYMPIK

ДЕТАЛИ

Destinacioni: ULQIN
Hoteli Olympik  është me një kapacitet me 252 shtretër dhe me ka në përgjithësi 132 dhoma: 24 me nga një shtrat, 76 me nga dy shtretër dhe 10 dhoma me shtretër francezë. Të gjitha dhomat kanë erkondishëntë. SAT TV dhe minibare me asortiment të pasur pijesh. Hoteli gjendet në kilometrin e katërt nga qendra e Ulqinit, mu pranë plazhit, ndërsa është i rrethuar më një park shumë të bukur dhe me një pyll pishash. Hoteli e ka sallën për kongrese, një basen të mbyllur, saunën dhe sallën sportive për forcë, ndërsa rreth hotelit janë terrenet sportive: fusha për futboll me shtegun për atletikë, fushën për futboll të vogël, për basketboll, hendboll, volejboll, terrenin për tenis, poligonin për hedhjen e gjyles dhe për kërcim së largëti. E ka plazhin e vet, që është pjesë e plazhit më të gjatë në Adriatik - Plazhi i Madh. Hoteli e ka ngrohjen qendrore dhe i ka kushtet për punë në periudhë dimërore. 

GALERIJA